Zonat urbane edhe sot përbëjnë një interes të veçantë, për stilin e krijuar të jetesës, dhe arkitekturës. Por sigurisht që më shumë kuriozitet kanë ato zona që dikur kanë qenë plot jetë dhe që sot janë të braktisura, si ajo e Çernobilit, ku duket se gjithçka ka ngelur si 33 vite më parë kur ndodhi dhe shpërthimi.

Natalia Sobańska e apasionuar pas fotografimit të vendeve të braktisura ka udhëtuar në Poloni, Itali, Malin e Zi, Rumani, Hungari, Gjeorgji dhe vende të tjera për të përjetësuar bukurinë e godinave të braktisura.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here