OPED

Piro Ahmetaj/ Stërvitja e SHBA, asnjë lidhje me mandatet e Qeverisë, misionin e opozitës...

Gjeneral, Piro AHMETAJ Për të kontribuar në qartësimin e opinionit publik rreth disa paragjykimeve politike mbi stërvitjen e SHBA “Defender Europe 21“,  në vijim po paraqes...

Alfred Peza/ Tetë vitet e Lulit në opozitë dhe tetë javët në fushatë!

Lulzim Basha po i fyen inteligjencën votuesve shqiptarë, duke besuar se ata do ta vlerësojnë atë, vetëm për këto tetë javët e fushatës së...

Mero Baze/ Virusi që po troket tek portat e hapura

Shqipëria është në ditët e saj të mira sa u përket shifrave të pandemisë, por është më e rrezikuar se kurrë nga tre fqinjët...

Alfred Peza/ Mos i kërkoni Lulit, të vetmen gjë që nuk ua jep dot!

Edi Rama i ka kërkuar kandidatit të opozitës për Kryeministër, që të ndahet nga Sali Berisha dhe Ilir Meta, e pas zgjedhjeve të bashkëpunojnë...

Ilir Beqaj / Pse i shërben Shkodrës mandati i tretë i Partisë Socialiste

Nga Ilir Beqaj Më lejoni ta filloj me një falenderim të sinqertë për ndjesinë pozitive që më keni dhuruar që prej shtatorit 2020 kur u...

Alfred Peza/ Fushata e Lulzim Bashës, më hipokritja e 30 viteve

Lulzim Basha po mundohet me çdo kusht, mjet dhe çmim, që të në paraqitet publikisht këto 30 ditë të fushatës zyrtare, veç ashtu siç...

The Economist / Pse po e humbasim luftën kundër pastrimit të parave

The Economist Një bankë tjetër në Britani po përgatitet të përballet me akuzat e dështimeve të saj të njëpasnjëshme për të frenuar fluksin e parave...

Alfred Peza/ 100 ditët e Lulit dhe 100 ditët e Napolonit!

Duke dashur të na tregojë se këtë radhë është përgatitur seriozisht për tu bërë Kryeministër, Lulzim Basha po e përdor simbolikën kohore më përfaqësuese...

Alfred Peza/ Të shpikësh “skandale” për hir të fushatës elektorale

Bërja publike e ekzistencës së një database që paskërkash PS e Tiranës, me emrat e votuesve dhe numrat e tyre të telefonit, po tentohet...

Mero Baze / ‘Sirenat’ që tërheqin Ilir Metën drejt Vlorës

Nga Mero Baze Sikundër e kanë parë të gjithë, Ilir Meta ka një fiksim me Vlorën kohët e fundit. Brenda kësaj jave ai ka qenë...