Browsing: Altin Dardha

Altin Dardha numëron 61 të vrarë. Të paktën kështu pretendon gazetari Ferdinand Dervishi. “Ishte djalë i një mësuesi, nëna i punonte në kombinatin e tekstileve. Jetonte shumë thjesht, ishte një familje e mesme e Beratit. Ishte në shkollë të mesme për përpunim druri, në ndërrim të viteve filluan këto grupet e vogla në Elbasan. Dhe