Browsing: burrin

Arjola Demiri dhe Irgën Çela janë dy aktorët që luajnë çiftin në “Portokalli”, por luajnë edhe në filmin “I love Tropoja”. Aktualisht aktorët e këtij filmi ndodhen në Zvicer ku edhe po jepet  ky film për shqiptarët e Zvicrës. E ndërsa ndodhen atje për disa ditë, ata e kalojnë më së mirë kohën e lirë.