Duke shfletuar: Ditmir Bushati

Ish- ministri i jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati ka shkruar se çështja e negociatave duhet të zgjidhet pasi Komisioni Europian për herën e tretë radhazi ka rekomanduar hapjen e negociatave për Shqipërinë. ”Në dritën e progresit të rëndësishëm të arritur dhe rezultateve të prekshme në fushat kryesore që lidhen me sundimin e ligjit Komisioni Europian