Browsing: dw

Gratë ende vazhdojnë të jenë një përjashtim në pozicionet kyçe të pushtetit. Në hapësirën jashtëparlamentare megjithatë gratë po bëhen gjithnjë e më shumë të pranishme dhe me influencë, mendon Anja Brockmann. Nëse shikon zhvillimet aktuale të politikës në botë, ato janë zhgënjyese: Në SHBA as sivjet nuk duket se do të ketë një grua që