Browsing: famshem

Kohët e fundit në showbizin shqiptar kemi dëgjuar shumë ndarje mes çifteve e madje ata i kanë deklaruar vetë publikisht. Martesa apo lidhja mes këtyre çifteve të cilët ishin shumë të dashur për publikun, ka mbaruar pa zënka, në paqe dhe miqësisht. Le të rikujtojmë disa nga ndarjet më të famshme. Nora dhe Roberti u