Browsing: Kastro Zizo

Emisionet e sezonit të ri televiziv kanë nisur ose do të nisin shumë shpejt në ekranet më të rëndësishme në vend, çka do të thotë që formate të reja do të na prezantohen, disa do të vazhdojë rrugëtimin dhe ca të tjerë do të mbyllin ciklin. “Late Night Show” i Kastro Zizos është një prej