Browsing: kujdes

Magnezi është një nga mineralet kryesore për zhvillimin dhe funksionimin normal të organizmit. Sipas studimeve, mungesa e këtij minerali shkakton prishjen e ritmit të zemrës si dhe e rrit rrezikun e sulmit në zemër. Përpos zemrës, magnezi mbështet edhe funksionimin e muskujve, qelizave nervore, e mbanë sistemin imunitar të fortë, përmirëson qarkullimin e gjakut si