Duke shfletuar: Levizja

Kryeministri Italian Guissepe Conte ka shpallur zonë të kuqe të gjithë Italinë. Conte ndodhet aktualisht në një konferencë për median. “E gjithë Italia zonë e kuqe, ndalohen lëvizjet.Të infektuarit, të vdekurit po rriten ndjeshëm” , tha Giuseppe Conte dhe ftoi të gjithë të ndryshojnë qëndrim dhe të kufizojnë lëvizjet. Të gjitha masat do të ndërmerren në