Browsing: Lleshaj

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj duke komentuar punonjësen e OFL-së që mban syze të errta dhe kapele gjatë konferencave për shtyp, thotë se ashtu është vendosur nga drejtuesit e operacionit. ‘Ajo është një çështje që vendoset nga drejtuesit e operacionit. Dhe ka shumë çështje që ministri nuk duhet të merret. Unë personalisht nuk dua të

Një grup deputetësh të opozitës i kanë dërguar një kërkesë për interpelancë urgjente kryetarit të Kuvendit Gramoz Ruçit, ndaj ministrit të Brendshëm Sandër Lleshaj. Kërkesa për interpelancë është nënshkruar nga 7 deputetë dhe është prashtruar nga deputeti Lefter Maliqi. Në kërkesë pritet që të pyetet ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj në lidhje me situatën rëndë