Browsing: modes

Giorgio Armani ka dhuruar 1.25 milionë euro donacione për spitalet dhe institucionet italiane të përfshira në luftën kundër Koronavirusit të përhapur në vend. Spitalet Luigi Sacco dhe San Raffaele dhe Instituti i Tumoreve në Milano si dhe ai Lazzaro Spallanzani në Romë do të përfitojnë nga dhurimi. Shuma do të mbështesë gjithashtu aktivitetet e Mbrojtjes