Browsing: nipi

Pjesëtarët e familjes mbretërore po ‘thyejnë’ rregullat. Pas Princ Harry-t i cili hoqi dorë nga titulli i tij për të jetuar në Kanada me Meghan dhe të birin, tani është rradha e nipit tjetër të mbretëreshës Elizabeth për të kundërshtuar. Peter Philips, nipi më i madh në familjen mbretërore është ndarë nga gruaja e tij,