Duke shfletuar: Rajon

Këngëtarja Marjona Metohu nuk ka pritur dot dhe i ka dhënë makinës pa marrë ende patentën. Ajo është ndaluar nga policia dhe është shoqëruar në rajon. Rastin e ka treguar vetë këngëtarja e ftuar në “Glamour Zone”. “Sa po bëja kursin e patentës, nuk më durohej pa i dhënë makinës. Mora makinën dhe dola, dhe