Browsing: shendetshem

Për shumë njerëz, rritja e shëndetshme e flokëve është diçka që mund të jetë e vështirë të arrihet. Në fakt, afro 85 % e burrave pësojnë një farë humbje të ndjeshme të flokëve deri në moshën tridhjetë e pesë vjeç, dhe afërsisht 25%  e burrave që vuajnë nga humbja e flokëve dhe rrallimi fillojnë të