Të dhënat zyrtare të policisë së vendit fqinj bëjnë me dije se për 6-mujorin e parë të 2019, policia vendase ka ndaluar për hyrje të paligjshme 5025 shqiptarë.

Nga këta 1,217 janë ndaluar në kufirin ndërmjet Shqipërisë dhe Greqisë.

Mesatarisht policia greke ka ndaluar 25-30 shqiptarë për hyrje të paligjshme në një kohë kur vendi ynë ka vite që ka liberalizuar vizat ne vendin fqinj.

Numri i përgjithshëm i të ndaluarve për këtë periudhë ishte 39.125 emigrantë të paligjshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here