Është koha e verës dhe sallata e frutave është më se e nevojshme për organizmin tonë. Pjesë përbërëse e kësaj sallateje është edhe luleshtrydhja, të cilat vështirë se mund t’i gjejmë të freskëta ndonjëherë në marketet ku blejmë. Fatmirësisht, fermerët më në fund kanë ofruar disa këshilla se si të mbani luleshtrydhet e freskëta për një kohë të gjatë.
Ju thjesht duhet të rrëmbeni disa gjëra në kuzhinë tuaj:
– Një tas i madh (ose kovë)
– Një sitë
– Uthull
– Ujë të pastër dhe të filtruar
– Letra higjienike
– Enë të pastër me vrima frymëmarrëse
– Sasia e luleshtrydheve që ju dëshironi të konsumoni
Ju filloni duke vendosur sa luleshtrydhe të dëshironi në tas të madh. Tjetra, përzieni një filxhan uthull me 5 gota ujë në tas. Meqë uthulla është një dezinfektim natyral dhe i fuqishëm, duke lënë dredhëzat të ulen në përzierje
Më pas lajini për tu hequr erën e uthullës.