Një moment rrëqethës është filmuar në Sainsbury të Britanisë, ku një shofer ndërsa tenton të arratiset nga policia e godet me veturë një zyrtar policor, të cilin madje e hedh mbi tavan të veturës dhe përfundon në tokë.

Damien Price, 30-vjeç, është dënuar me gjashtë vite burgim për sulm ndaj zyrtarit policor në mars të këtij viti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here