Ministri për Rindërtimin, Arben Ahmetaj ka folur lidhur me aksidentin e tij, ku i përfshirë ka qënë edhe Klodian Mërtiri. I ftuar në emisionin “Opinion”, Ahmetaj tha se nuk ka lidhje shoqërimi i tij me bashkëshortin e personit që ka fituar tenderin për inceneratorin.

BISEDA NË STUDIO:

Arben Ahmetaj: Kur flasim për një aksident duhet të kemi kujdes dhe duhet t’i referoheni të dhënave zyrtare. Nuk është investigim i BIRN, është publike. Ai djali nuk figuron fare.

Mentor Kikia: Figuron bashkëshortja. Jo mo jo mos e kalo këtë. Ju lutem tani…

Arben Ahmetaj: Edhe sikur ai të ishte zyrtarisht. Personi nuk figuron fare me dokumenta. Ça po thoni mo?

Blendi Fevziu: Stela është bashkëshortja e tij?

Arben Ahmetaj: Ça po thoni mo?Nuk kam ardhur këtu që të bësh konspiracion. Do të referohesh me dokumenta dhe logjikë. Klodian Mërtiri nuk figuron fare këtu. Isha me këtë zonjën…Kjo s’ka rëndësi. Personi Mirel Mërtiri nuk figuron fare. Unë si Ministër nuk kam qenë pjesë e procedurës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here