Ambasada greke në Tiranë ka dhuruar teste falas për bashkinë minoritare, për të parandaluar përhapjen e virusit.

Tashmë  banorët e moshuar në bashkinë e Finiqit mund të testohen falas për COVID-19. 

Ndërkohë, Kryetari i Bashkisë Finiq Kristo Kiço është shprehur se ky proces do të jetë një ndihmesë për banorët e zonës të cilët janë në shumicë të tyre të moshuar. Mësohet se procesi i testimit do të kryhet në qendër të fshatrave, ku janë vendosur dhe autoambulancat. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here