Ambasadorja Kim tha se këshillën më të mirë e kishte marrë nga paraardhësi i saj. Ndërkohë e pyetur nga moderatori Blendi Fevziu, Kim foli edhe për të përbashkëtat e Koresë së Jugut dhe Shqipërisë.

Ambasadorja amerikane, Yuri Kim ka dhënë një intervistë ku edhe ka folur për emërimin në Shqipëri dhe përshtypjet e para që ka pasur për vendin tonë. Në një intervistë për emisionin “Opinion”, ambasadorja Kim tha se këshillën më të mirë e kishte marrë nga paraardhësi i saj. Ndërkohë e pyetur nga moderatori Blendi Fevziu, Kim foli edhe për të përbashkëtat e Koresë së Jugut dhe Shqipërisë. 

PJESË NGA BISEDA:

Blendi Fevziu: Kishit ndonjë ide për vendin tonë?

Yuri Kim: Pak. U takova me ish-ambasadorët. Kisha informacion të përgjithshëm. Ka shumë legjenda për Shqipërinë.

Blendi Fevziu: Çfarë të thanë?

Yuri Kim: Më thanë që pasi ke ardhur nuk të hiqet nga zemra.

Blendi Fevziu: Këshilla më e mirë?

Yuri Kim: Raynerson më tha se ky vend ishte i veçantë. Se SHBA dhe Shqipëria kanë marrëdhënie unike.

Blendi Fevziu: Ka ngjashmëri mes Shqipërisë dhe Koresë?

Yuri Kim: Nuk veshim këpucë brenda në shtëpi. Familja dhe tradita ka rëndësi. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here