Mbretëresha e Anglisë ka publikuar në faqen zyrtare të “Kensington Royal Palace” fjalimin e përvitshëm të Krishtlindjes. Kjo është bërë zakon prej shumë vitesh tashmë. Ajo uroi popullin e saj me fjalë prekëse dhe foli për sakrificat, dashurinë për familjen, etj.

“Mbretëresha që flet për varfërinë me një piano dhe orë ari në sfond tregon më së mirë çfarë nuk shkon me këtë vend”.Kështu shkruan një përdorues në Twitter. Një tjetër shprehet se me gjithë atë piano ari, fare mirë Eizabeth-a e II mund të ushqente dhe largonte nga rruga të gjithë endacakët. Siç duket populli nuk e ka pritur aspak mirë fjalimin e Mbretëreshës dhe e gjithë kjo ka ardhur nga një “pakujdesi” e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here