Gjykata ka liruar sot të ndaluarit për protestën e 5 marsit, duke e arsyetuar vendimin se nuk ka prova bindëse.

Kujtojmë protestën e 5 marsit para Kuvendit, ku protestuesit hodhën tymuese dhe shashka në drejtim të policisë, si dhe dogjën goma automjetesh. Tetë persona ishin ndaluar nga prokuroria si të përfshirë në aktet e dhunës së të martës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here