Në ditën e pestë të turit “Rrugëtimi për Shqipërinë”, kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka shkuar në Krujë. Në bashkëbisedimin me të rinjtë, kryedemokrati i ftoi për të bërë pyetje dhe konstatime, por më parë hoqi xhaketën. Duke qeshur, ai tha se po e bënte këtë veprim pasi salla ishte e nxehtë. Ndër të tjera, Basha theksoi se do bëjë gjithcka që të rinjtë të mos vendosen mes zgjedhjes së kriminalizmit apo emigrimit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here