Bashkia Mat falenderon të gjitha shoqatat, bizneset dhe individë, për bashkëpunimin, kontributin, ndihmën dhe dhurimin e pakove ushqimore në këtë situatë të pazakontë, pensionistëve, familjeve në nevojë dhe familjeve ekstremisht të varfra të Bashkisë Mat.

Teksa liston bizneset, por edhe organizatat e shumta që iu përgjigjën menjëherë thirrjes për solidarizim të kryebashkiakut Agron Malaj, Bashkia e Matit siguron se askush nuk do të jetë vetëm në këto ditë të vështira si pasojë e COVID-19.

Postimi i plotë:

Bashkia Mat falenderon të gjitha shoqatat, bizneset dhe individë, për bashkëpunimin, kontributin, ndihmën dhe dhurimin e pakove ushqimore në këtë situatë të pazakontë, pensionistëve, familjeve në nevojë dhe familjeve ekstremisht të varfra të Bashkisë Mat.
Falenderojmë:

1. Kishën “Vëllazëria Ungjillore” e Shqipërisë- 4 ton ushqime.

2. Rezervat materiale të Shtetit- 160 pako ushqimore + 4 ton miell.

3. “Kurum”- 200 pako ushqimore

4. “Big Market” Burrel- 100 pako ushqimore.

5. Kryqi i Kuq Mat- 70 pako ushqimore.

6. Kisha “Rreze Drite”- 50 pako ushqimore.

7. Kisha e Suçit dhe motrat Dorotea- 50 pako ushqimore.

8. Lufturi Cani- 40 pako ushqimore + 1 ton miell.

9. “SEKA Hydropoëer”-  40 pako ushqimore.

10. Biznese të ndryshme vendase- 30 pako ushqimore.

11. Kisha Luteriane % Moraviane Burrel- 20 pako ushqimore.

12. “Fortuna” Mat shpk.- 10 pako ushqimore.

13. Andis Bukaçi- 16 pako me fruta & Perime

Pakot ushqimore janë marë nga data 02. 03. 2020 dhe deri tani. Shërbimi dhe dërgimi i tyre, nevojave për medikamente dhe asistencat janë transportuar në çdo banesë nga specialistët e shërbimit social të Bashkisë Mat dhe grupet vullnetare, nëpërmjet mjeteve të Bashkisë.

Shpërndarja e pakove është bërë sipas listave bazuar në VKM nr. 236, datë: 19. 03. 2020.

Presim akoma bashkëpunime dhe kontribute nga Shoqata dhe Individë të tjerë për ardhjen në ndihmë këtyre familjeve në këtë situatë emergjence. Askush nuk është vetëm! / tirananews.al

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here