Vjen në dy versione, SUV dhe Coupe. Flasim për Mercedes Benz GLC, dhe dy modele të suksesshme të tij.

Benzi GLC është në treg prej katër vitesh dhe është modeli më popullor SUV i kësaj marke. Pika të forta të këtij modeli janë manovrimi me lehtësi në lëvizje dhe jashtë rrugës, ka hapësirë, është më praktik dhe i rehatshëm. Shihni fotogalerinë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here