Edhe pse është fëmija i dytë i saj, Elita Rudi është habitur mjaftueshëm, kur sot pa në këmbë Botën.

“A është kjo normale? 6 muajsh”, ka shkruar Elita krah fotos së Botës e cila mbahet pas tavolinës.

Edhe pse është ende shumë e vogël, Bota duket se është në kërkim të gjërave të reja që tani. Dhe kushedi sa të lumtur e ka bërë mamin dhe babin me shkathtësinë dhe hapat e vegjël të mëdhenj të saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here