Katica Janeva, ish kryeprokurorja speciale e Maqedonisë së Veriut tashmë është pas hekurave në akuzë për korrupsion, për skandalin e rastit “Zhvatja”.

Mediat e shtetit fqinj kanë publikuar një foto të saj nga burgu u Shutkës, ku dhe ndodhet. Për shkak të sigurisë dhe gjendjes shëndetësore ajo është vendosur në një repart të posaçëm, sipas drejtorit të burgut Esad Rahiq..

Sipas tij, Janeva është vendosur në qeli vetëm me një femër tjetër, pavarësisht se në repartin femëror të Shutkës në një qeli janë vendosur deri me 6 persona.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here