Mjeku shqiptar në Spanjë, Kita Sallabanda  u shpreh se Shqipëria është fenomen pozitiv sa i përket vaksinimit. Sipas tij edhe pse ka marrë masa më pak kufizuese, ka një situatë më pozitive se vendet e tjera në përballjen me COVID.

“Në Shqipëri ka ndodhur një fenomen shumë interesant. Edhe pse nuk ka marrë masa drastike dhe shumë kufizuese si në Spanjë, të dhënat e Shqipëri janë shumë pozitive në krahasim me vendet e tjera. Duhet studiuar nga virologët dhe imunologët se çfarë ka ndryshe mënyra e vaksinimit në Shqipëri që ka funksionuar më mirë se vendet e tjera”, tha Sallabanda në një lidhje nga Madriti për emisionin ‘Repolitix’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here