Biseda për orientimin seksual të Arditit ka nxitur debat të ashpër mes banorëve dhe Palomës në reality show.

Në një moment, Arditi ka ndërhyrë duke thënë se ka njerëz që vrasin veten ose kalojnë në depresion për cështje të tilla tepër sensitive.

Semi: Ku do me dal?

Paloma: Askund nuk dua të dal. Unë dhe ti nuk u njohëm tani.

Donaldi: Ti the që Arditi do të jetë në qendër të vëmendjes. Ti i shkon Arditit si mizë.

Arjola: Janë 3-4 situata që në qendër të situatës je ti.

Donaldi: Dhe në 2 showt e para e kemi pasur Arditin temë bisede dhe çfarë kemi pasur me të ja kemi thënë.

Paloma: Donald çdo njeri ka mënyrën e vet.

Arditi: Nëse arsyeja pse doja ta frenoja situatën është se po flasim për një temë sensitive. Njoh njerëz që kanë vrarë veten dhe kanë shkuar në depresion për një temë kaq sensitive për të cilën po luan Paloma.

Donald: Ti flet për gjëra personale. Njerëzit nuk flasin sepse paragjykohen nga njerëz si ty.

Arjola: Ta kapje më vete e ta flisje moj vajzë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here