Nga Kastriot Dervishi

Deri në vitin 1966, në bazë të platformës së fshehtë, oficerët e Sigurimit nënshkruanin një deklaratë besnikërie dhe sekreti. Deri këtë kohë, kjo deklaratë nuk dallonte shumë në thelb nga ajo e bashkëpunëtorëve të Sigurimit. Pas vitit 1966, u vendos që të mos u merrej më deklaratë besnikërie oficerëve në fjalë. Po ashtu, për bashkëpunëtorët e Sigurimit, anëtarë apo kandidatë partie, u hoq deklarata në fjalë sepse kjo konsiderohej e tepërt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here