1. Dashuria nuk është e lehtë për ju.
 2. Ju shpesh ndiheni të vetme dhe të keqkuptuara nga bashkëmoshatarët tuaj. Kur takoni dikë “me të njëjtën gjatësi vale”, ndjeheni të befasuara.
 3. Keni vështirësi në lidhje me njerëzit, dhe sidomos me njerëzit e moshës tuaj. Ju pëlqen shoqëria e atyre që e kanë bredhur botën dhe tashmë kanë një jetë të tyren.
 4. Ju jeni të vëmendshme ndaj veprimeve të njerëzve, ju mundeni të kapni emocionet e njerëzve.
 5. Njihni vlerën e gjërave dhe nuk e lini veten të “merret zvarrë” nga kjo botë e çmendur.
 6. Ju gjithmonë keni disa këshilla për t’u dhënë miqve tuaj në kohë nevoje, edhe nëse ato nuk mund të kthehen mbrapsht.
 7. Mendja juaj nganjëherë shkëputet nga jeta reale, herë-herë për të kuptuar koncepte të caktuara të aktualitetit që duhet të sforcoheni.
 8. Ju pëlqejnë njerëzit më të mëdhenj në moshë, sepse ato tregojnë më shumë pjekuri dhe ndjeshmëri sesa të rinjtë.
 9. Ju keni një dëshirë për intimitet si askush tjetër.
 10. Perfeksionizmi juaj është i lartë.
 11. Ju dëshironi të jetoni në një dekadë të ndryshme, si vitet ’70 ose ’80.
 12. Ju keni një intuitë të përsosur.
 13. Ju keni një kuptim të madh të çështjeve të kësaj bote.
 14. Ju jeni një person empatik.
 15. Ju jeni një përzierje e gëzimit dhe ankthit.
 16. E keni të vështirë të kuptoni diskutimet e kolegëve tuaj.
 17. Mendoni shumë për shëndetin tuaj.
 18. Investoni shumë kohë për rritjen tuaj personale.
 19. Ju jeni një udhëheqëse e vërtetë dhe e lindur, por keni vështirësi në krijimin e lidhjeve të forta me njerëzit, veçanërisht në biznes.
 20. Ju shpesh mendoni se jeta është diku tjetër.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here