Është gjithmonë bukur kur shikon në hartat e rrjetit Google Maps sesi makinat kalojnë para rrugës së shtëpisë tënde, e ndoshta nganjëherë mund të shikojmë edhe veten tonë.

Por nuk ishte kaq zbavitëse në rastin e kësaj gruaje peruane, e cila tashmë është një e divorcuar pasi u pa duke u përkëdhelur me dikë tjetër nga burrii saj në aplikacionin Google Street View.

Kjo ka ndodhur në 2013 në zonën Puente de los Suspiros de Barranco në Lima, Peru.
Imazhet problematike gjendet ende në programin e Google, dhe tregojnë gruan në një stol me një burrë të shtrirë në prehrin e saj. Burri i saj kishte njohur rrobat dhe më vonë gruaja e pranoi tradhtinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here