Më 11 Korrik të 1995 u vranë në Srebrenicë të Bosnjës, 8372 njerëz të pafajshëm. ‘Krimi’ i vetëm i tyre ishte se, ishin boshnjakë dhe muslimanë. Ajo që ndoshta nuk e dini është se, viktimat ishin refugjatë brënda një kampi të OKB-së, i mbrojtur nga forcat holandeze. Këta të fundit, i dorëzuan refugjatët te Karadžić duke e ditur shumë mirë fatin e tyre. Ironia më e madhe është se: ‘pas 24 vitesh Serbia është shumë më pranë hyrjes në BE, se sa Bosnja’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here