Një vajzë me emrin Hannah Collings në qytetin e Carlisle në Angli kishte lënë një takim me një burrë me emrin Jonathan Corry.

Ata u takuan një në lokal dhe filluan të pinin. Pas kësaj, burri i kërkoi të dilnin për një xhiro në park. Pas 10-minutash burri e sulmoi vajzën dhe e përdhunoi. Sipas vajzës, burri e goditi në fytyrë duke i lënë edhe shenja.

The Sun raporton se gruaja nuk e denoncoi në polici, pasi pretendon se kishte turp dhe e mbajti brenda vetës. Sot ajo deklaroi në publik abuzimin seksual për t’u hakmarrë ndaj Jonathan Corryt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here