E veshur me të kuqe, deputetja e Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike, Grida Dumën, është fotografuar në një kafe të gjatë me përfaqësuesen e ambasadës së Rumanisë, në Rogner.

Nuk dihet cila ka qenë arsyeja e kësaj kafeje dhe bisede të gjatë, por me siguri që Duma edhe në këtë rast, si deputete, por edhe si ish zv.ministre e Integrimit, do ketë diskutuar për çështjet e politikës së jashtme dhe të integrimit, sepse Rumania dtë marrë Presidencën e radhës.

Zv.ambasadorja e Rumanisë duket se i ka dhuruar diçka zyrtare znj. Duma, me logon e Presidencës së Rumanisë.


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here