Ditët kalojnë dhe Efehan po rritet e po zbukurohet gjithnjë e më shumë!

Tashmë ai del shëtitje me familjen e tij, mami Almedën dhe babin Tolgahan.

Së fundi Almeda Abazi ka ndarë një foto me familjen e saj buzë detit, ku Efehan shihet që është rritur shumë në krahasim me fotot e para që kemi parë.

Me të ëmën përdore, Efehan duket shumë i ëmbël ndërkohë që zbukuron foton me prindërit e tij.

Ndërkohë babi Tolgahan i shton akoma më shumë dashuri portretit familjar kur puth në ballë partneren e tij!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here