A e dini se mund të bëni ngjyrë të padukshme?

Ju mund ta bëni këtë shumë thjesht. Ju duhet vetëm limon, fletë e bardhë dhe pastruese për vesh.

Pastruesen për vesh e vendosni në lëngun e limonit dhe pastaj shkruani me të, gjithçka që doni në fletë, shkruan lajmi.net

Letra do të lexohet vetëm mbi dritë, për shembull, mbi dritën e qiriut.. Megjithatë, duhet të keni kujdes se mos e djegni fletën dhe s’do të arrini të lexoni atë që keni shkruar.

Përveç kësaj, ju mund të krijoni elektromagnet. Mund të ecni edhe në vezë dhe të mos i thyeni. Duhet të mbani balancën e këmbëve tuaja në mënyrë që të mos i thyeni. Forma e tyre duhet të ketë të njejtin drejtim.

Ka edhe eksperimente të tjera të cilat mund t’i provoni, padyshim se do të mësoni nga secili prej tyre, një kimi të mahnitshme që i përfshin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here