Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) njofton të gjithë abonentët se ka pasur defekt në linjën 220 kV Elbasan – Fier të OST-së.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale OSHEE-së bën me dije se si rezultat i defektit, disa zona në qarkun Elbasan dhe Fier janë pa energji elektrike.

Nga ana thuhet se OSHEE po punohet për të kthyer energjinë elektrike.

Njoftimi i OSHEE-së:

Defekt në linjen 220kV Elbasan – Fier të OST, disa n/stacione jashtë pune

Ju bejme me dije se si rezultat I stakimit ne avari, te Linjes 220kV Elbasan – Fier te OST-se, sot ne daten 12/01/2021 ne oren 17:37, u nderpre energjia në N/stacionet Golem, Kavaje, Plasmas, Rrogozhine, Divjake, Ballaj, Mertish, Karavasta, Lushnje, Hysgjokaj, Pojan, Hoxhare, Povelce, Kafaraj, Fieri 1, Fieri 2, Patos dhe Matkë.

Nga ana e OST-se po behet rikthimi gradual i furnizimit, te N/stacioneve te OSSH-se, duke zbatuar planin e rivendosjes, duke furnizuar fillimisht objektet e rendesise se vecante, si Spitale, Ujesjellesa, Institucione etj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here