Oficerët në enklavën e Afrikës Veriore të Spanjës, Melilla, zbuluan burrin të premten, ndërsa thasët po prisnin të transportoheshin në kontinent.

Rojet kufitare fillimisht mendoi se burri kishte vdekur sepse hiri është helmues, por shumë shpejt zbuluan se ai ishte gjallë pasi i sulmoi.

Pamjet tregojnë se si një oficer i Gardës Civile dalloi këmbën e burrit brenda një thesi përpara se të ngrinte gjymtyrën e butë ndërsa i thoshte një kolegu aty pranë ‘ai ka vdekur’.

Më pas roja mund të dëgjohet duke thirrur një thikë në mënyrë që ai të mund të presë thesin hapur, ndërsa përsërit ‘ai nuk po lëviz’. Por pasi u hap thesi, burri u bë shpejt agresiv.

Garda Civile tha se burri mund të kishte vdekur brenda disa orësh nëse nuk do të ishte gjetur.

Thesi në të cilin po fshihej përmbante hi, të cilat janë grimca të imëta të prodhuara nga djegia e qymyrit në stacionet e energjisë. Hiri po eksportohej në Spanjën kontinentale, ku zakonisht përdoret në riparime betoni, çimentoje dhe rrugësh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here