Këngëtarja Era Rusi, i është bashkuar nismës ‘Adopto një gjyshe’. Ajo ka gatuar një vakt për një të moshuar, dhe ia ka dërguar ushqimin në shtëpi. Përmes një postimi në instagram, ajo e ka ndarë këtë moment, për të sensibilizuar sa më shumë të tjerë, për t’i qëndruar pranë dhe për të ndihmuar të moshuarit në këto ditë të vështira.

“Do kisha dëshirë të përqafoja”, i thotë gjyshe Albina, po Era sigurisht që mban distancën. Mbase kur situata të rregullohet, Era do ta vizitojë sërish.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here