Duke shfletuar: apple

Gjiganti i pajisjeve teknologjike, Apple është gjobitur me 25 milion euro (21 milion, 27 milion dollarë) për ngadalësimin e qëllimshëm të modeleve më të vjetra të iPhone pa e bërë të qartë për konsumatorët. Gjoba u vendos nga DGCCRF, mbikëqyrësi i konkurrencës dhe mashtrimit në Francë, i cili tha se konsumatorët nuk ishin paralajmëruar. Në