Browsing: Artan Fuga

Nga Artan Fuga Një zonjë deputete, ekonomiste, për të cilën si person individual kam respekt, pavarësisht zgjedhjeve, shkruan se shumica…

Nga Artan Fuga Nga pikëpamja e shkencave politike, përtej partive politike, duke gjykuar ftohtë dhe pa asnjë anësi, situata sot…