Browsing: gjon radovani

Situata e krijuar pas tërmetit dëmtues të 26 nëntorit risolli në vëmendje standardin e ndërtimeve në Shqipëri dhe qëndrueshmërinë e tyre ndaj fatkeqësive natyrore. Në vitet 2013- 2017 Ministria e Zhvillimit Urban në atë kohë bëri një punë kolosale për përpilimin e kuadrit ligjor përsa i përket ndërtimeve. Por me shkrirjen e kësaj ministrie në