Browsing: Policisë

Një konflikt i armatosur me armë zjarri është shënuar në Korinth të Greqisë, me protagonistë policinë greke dhe tre shtetas shqiptarë.  “Balkanweb” raportin se policia greke po vëzhgonte prej kohësh një automjet të dyshimtë, që mendohej se kishte lidhje me disa vjedhje në zonë. Sapo e ka pikasur atë dhe është vënë në ndjekje, nga