Browsing: receta

Nga përshkrimet e historianit Tomes, Mbreti Zog preferonte gatimet tradicionale. Foto: Flickr Në librin kushtuar jetës dhe verpimtarisë së Ahmet Zogut, historiani Jason Tomes përshkruan ritualin e një ditë nga jeta e mbretit Zog duke përfshirë edhe gatimet e tij të preferuara. Sipas të dhënave të publikuara në këtë libër, të cilit i referohet AgroWeb