Browsing: Seksi

Nga Mero Baze Pasi ka menduar gjatë se çfarë e ka shtyrë McGonigal “të tradhtoj” SHBA dhe çfarë e ka…

Seksi është një pjesë e rëndësishme e marrëdhënies së një çifti, por dashuria nuk duhet domosdoshmërisht të përfundojë në një orgazëm. Seksi zakonisht fillon me parathënie dhe megjithëse mund të keni pasur një seancë të shkëlqyeshme dashurie, teshtima menjëherë pas seksit nuk është një ide e shkëlqyeshme. Të bërit dashuri kërkon shumë energji për të