Browsing: shendetin

Interneti dhe rrjetet sociale online, janë kryefjala e çdo dite, në shoqërinë ku po jetojmë. Është një shoqëri konsumi, e cila i tërheq si magnet risitë e fundit të teknologjisë në treg, duke e kthyer njeriun, në funksion të smartphonëve, dhe jo këta të fundit, në funksion të njeriut, siç duhet të ishte. Çdo mëngjes,