Browsing: surpriza

Virologia e njohur italiane, Ilaria Capua në një intervistë për “Corriere della Sera”, ka folur për koronavirusin dhe ka dërguar një paralajmërim për italianët. “Historia po përsëritet”, -thotë ajo, “dhe epidemia e re, e kaluar nga Kina në Evropë ngjason ngushtë me ato të së kaluarës, nga Sarsi tek Ebola, e deri te pandemia e

Shefi i kuzhinës më i njohur në Shqipëri ndodhet në Los Angeles, brenda kuzhinës së famshme “Hell’s Kitchen”, emisioni më…