Browsing: the guardian

Nga Shaun Walker dhe Fatjona Mejdini Për thuajse dy dekada, Feti Gjici punoi me një projekt që ishte aq sekret saqë ishte i detyruar t’i mbyllte planet në kasafortë çdo mbrëmje para se të dilte nga zyra. Ai nuk foli kurrë për të me miqtë apo familjen. Gjici ishte planifikuesi kryesor i qytetit të Kukësit,